Spelletjesavond

Zaterdag 13 januari organiseerde dames 1 een gezellige spelletjesavond. Met een grote stapel spelletjes (en zelfs een sjoelbak) toverden zij de kantine om tot een heus spelletjescafé. Onder het genot van een warme chocolademelk, glühwein en marshmallows werd er fanatiek Beverbende, Regenwormen, Boonanza en Party &co gespeeld. Super leuk dat er zoveel teams bleven hangen in Selwerd (en dat D2 zelfs terugkwam nadat ze uit eten waren geweest). Dit was een gezellige start van de 2e helft van het seizoen.

Activiteiten april – juni

Aan alle Olympialeden

Voor jullie gemak zetten we nog even alle (of bijna alle!) activiteiten nog even op een rij:

Olympia Bierproeverij bij BaxBier op vrijdag 14 april a.s.

Op vrijdag 14 april a.s. is er een bierproeverij georganiseerd bij Baxbier vanaf 20:00 uur. Er zijn al behoorlijk wat aanmeldingen binnen, maar mocht je belangstelling hebben geef dat dan nog even snel door aan je team-aanvoerder. De aanmelding moet vóór 7 april a.s. binnen zijn.

Olympia Beachtoornooi op vrijdag 9 juni a.s.

Op 9 juni a.s. hebben we ons jaarlijkse beachtoernooi bij BVCG aan de Kooiweg 1, Groningen. De aanvang is 19:00 uur. De mogelijkheid om je hiervoor op te geven hoor je zo spoedig mogelijk, maar zet de datum alvast in je agenda!

Met sportieve groet,

Bestuur Volleybalvereniging  Olympia

Uitnodiging: ALV op 12 oktober 2022

Algemene Ledenvergadering 12 oktober a.s. in Beatrixoord om 19:45 uur

 

Op woensdagavond 12 oktober houden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Graag nodigt het bestuur van de vereniging iedereen hiervoor van harte uit. De ALV zal plaatsvinden in de vergaderruimte van Stichting BEA (naast de kantine) om kwart voor acht. Kom op tijd, de zaal is open om half acht.