Activiteiten april – juni

Aan alle Olympialeden

Voor jullie gemak zetten we nog even alle (of bijna alle!) activiteiten nog even op een rij:

Olympia Bierproeverij bij BaxBier op vrijdag 14 april a.s.

Op vrijdag 14 april a.s. is er een bierproeverij georganiseerd bij Baxbier vanaf 20:00 uur. Er zijn al behoorlijk wat aanmeldingen binnen, maar mocht je belangstelling hebben geef dat dan nog even snel door aan je team-aanvoerder. De aanmelding moet vóór 7 april a.s. binnen zijn.

Olympia Beachtoornooi op vrijdag 9 juni a.s.

Op 9 juni a.s. hebben we ons jaarlijkse beachtoernooi bij BVCG aan de Kooiweg 1, Groningen. De aanvang is 19:00 uur. De mogelijkheid om je hiervoor op te geven hoor je zo spoedig mogelijk, maar zet de datum alvast in je agenda!

Met sportieve groet,

Bestuur Volleybalvereniging  Olympia