Nav coronamaatregelen 2-11-2021

Aan alle Olympianen

Dinsdag 2 november zijn er in het kader van nieuwe beperkende coronamaatregelen door de overheid ook nieuwe regels afgekondigd voor de amateursporters, met name voor de binnensporters. Dit raakt ook ons als volleybalvereniging. De maatregelen gaan op 6 november 2021 in en zijn uiteraard ook van belang voor de wedstrijden die gespeeld gaan worden.

 

We vragen je daarom om de informatie voor zowel BEA als Selwerd te lezen.

Daarnaast verwijzen we je voor meer informatie naar de website van de overheid en het protocol van NOC*NSF:

Voorafgaand, tijdens en na de wedstrijden zijn CTB, 1,5 meter afstand en mondkapjesplicht van belang.

Kijk bij uitwedstrijden vooraf op de site van de betreffende vereniging wat de gehanteerde richtlijnen zijn om teleurstellingen op locatie te voorkomen. Ook hier geldt in ieder geval de landelijke maatregel voor 18 jaar en ouder dat je een CTB icm een identiteitskaart moet tonen om toegang te krijgen tot de sportlocatie.

We vertrouwen er op dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en denkt aan eigen en andermans gezondheid.

Met sportieve groet,

Het bestuur